Δημιουργικό

Web

Ψηφιακή εκτύπωση

Offset εκτύπωση

Ψηφιακή εκτύπωση

Κάρτες

Η εταιρική σας κάρτα είναι η πρώτη & η πιο σημαντική εικόνα της επιχείρησή σας. Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα χαρτιών και εμείς θα παράξουμε την κάρτα σας σε υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Έντυπα – Κατάλογοι μικρού τυράζ

Αναλαμβάνουμε την ψηφιακή εκτύπωση και βιβλιοδεσία μικρού αριθμού εντύπων και καταλόγων προσφέροντάς αντίστοιχη ποιότητα με την offset εκτύπωση.

Επιστολόχαρτα

Η γραπτή επικοινωνία της επιχείρησής έχει δύναμη. Σχεδιάζουμε & παράγουμε μοναδικά επιστολόχαρτα σε διάφορους τύπους χαρτιών.

Επιγραφές

Τραβήξτε την προσοχή στη δική σας επιχείρηση με σύγχρονες επιγραφές σε μεγάλη ποικιλία υλικών, η τελική επιλογή είναι δική σας. Κατασκευάζουμε επιγραφές απλές, φωτιζόμενες, σε plexiglass, pvc, τελαρωμένες με μουσαμά, γράμματα μεταλλικά ή plexiglass κ.α.

XL εκτύπωση

Το μέγεθος τελικά μετράει! Παράγουμε μεγάλες εκτυπώσεις για οικίες, επαγγελματικούς χώρους & εκθεσιακά περίπτερα σε πληθώρα ανθεκτικών υλικών. Ταπετσαρίες, pvc αυτοκόλλητα, banners, roll up, stands κ.α. θα καλύψουν την τζαμαρία, τις πόρτες, τους τοίχους ή ότι άλλο σκεφτείτε για πολλά χρόνια.

Σχεδίαση εσωτ. & εξωτ. χώρων

Καλύπτοντας το κτίριό σας με banner, δίχτυ ή αυτοκόλλητο pvc, επιτυγχάνετε την μέγιστη προβολή της επιχείρησή σας για μεγάλη χρονική διάρκεια. Μετατρέψτε το επαγγελματικό σας όχημα σε κινητή διαφήμιση με μερική ή ολική κάλυψη. Χρησιμοποιούμε εγγυημένα κορυφαία ευρωπαϊκά υλικά τα οποία τοποθετούνται από τους έμπειρους τεχνίτες μας για παραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

All seasons

Δημιουργικό, Ψηφιακή εκτύπωση, Offset εκτύπωση

Pelletex

Δημιουργικό, Ψηφιακή εκτύπωση